Lamine Parke

Lamine Parke Ankara

NAVİGASYON

Kampanyalardan Haberdar Ol?

Kampanyalarımızdan Haberdar Olmak İçin Mail Adresini yada GSM Numaranı Bırakman Yeterli. Kampanya İletişim Onayı İçin Seninle İrtibata Geçeceğiz.

Lamine Parke

Lamine Parke


Teknolojinin gelişmesi ile insanların ihtiyaçları da artmıştır. Lamine parkeler hızlı bir şekilde ağaç tüketimine dur demiştir. Lamine parke sadece bilinçsizce ağaç tüketimine dur demekle kalmamış rutubete dayanıklı olması, hazır cilalı olması, geniş ve uzun parke seçenekleri sunması ve kısa zamanda montaj yapılması gibi avantajlar ile hayatımıza girmiştir.

Lamine parke doğal ahşaptan üretildiği için insan sağlığını tehdit edecek herhangi bir unsur taşımaz. Güneşten gelen zararlı ultraviyole ışınlarına karşı mükemmel bir koruma sağlar. Kendinden sistrelidir. Döşendikten sonra sistreye ihtiyaç duymaz. Eğer ihtiyaç duyulursa 4 kez sistre edebilirsiniz. Parkenin cilası 6 kat ultraviyole olan özel ciladır. Cilanın bu kadar katmanlı olması parkeyi darbelere ve çizilmelere karşı korumaya almak içindir. Rutubete ve neme karşı dayanıklı olduğu için bunların izi dahi görülmez. Isı farklarına karşı veya çevreden gelebilecek istenmeyen herhangi bir duruma karşı dayanıklıdır. Döşemesi kolaydır. Döşenirken herhangi bir problem çıkarmaz. Alttan ısıtmalı yerler içinde uygundur. Yıllar geçse bile ilk günkü gibi kalitesini ve canlılığını korur.

Lamine parke montajında iki seçenek bulunur. Bunlardan biri yüzer sistem bir diğeri ise yapıştırma sistemidir. Montaj yapılacağı zaman mekân ve zeminlerin alt yapıları uygun olmalıdır. Bundan dolayı zeminde olan nem ve pürüzlerin istenilen ölçüde ortadan kaldırılması gerekir. Bu tür parkeleri temizlerken parkeye zarar verebilecek olan asit, selülozik maddeler ve sert malzemeler kullanılmamalıdır.